За Нас - Нашата История и Мисия

Какво правят новаторите, когато не могат да открият това, което искат на пазара? Създават го! В търсенето си на истински уникални подаръци и интересни предизвикателства, образно казано, ударихме на камък. И решихме, че си струва да отделим времето, средствата и усилията сами да направим това, което си представяме че е идеалният подарък. Ето как се роди GiftLab.

Създадени от българи - юнаци за теб

Лабораторията ни за оригинални подаръци е място, където творим интересни и оригинални подаръци, които канят всеки на приключение извън обичайното ежедневие. Влагаме над 700 часа труд по създаване на всеки продукт - от суровата концепция, през изчистване на детайлите, подробен план, тестване с целева група от поне 30 човека на различна възраст и с различни интереси и осъществяването на идеята на практика. Звучи нескромно, но 95% от клиентите ни са доволни - доказателство, че се справяме повече от успешно с мисията си по създаване на нестандартни подаръци.

Какви подаръци ще откриете при нас?

Вярваме, че животът е приключение и трябва да бъде живян като такъв. Продуктите ни канят да направите крачка настрани и да откриете какво ви очаква извън зоната ви на комфорт. Забавни и интересни, подаръците GiftLab са подходящи за всеки. Основите са от типа настолни игри, игри с карти и календари, което ги прави и много практични, лесни за употреба и трудни за “забравяне” като емоция и чисто физически, в някое чекмедже. За всеки един момент, когато искаш да предизвикаш себе си, близки, приятели и да подариш истински незабравими емоции, си има GiftLab подходящ подарък. Открий го!

Желаем ти приятно откривателство на сайта ни!

Вярваме, че ще откриеш нестандартните подаръци за теб и любимите ти хора тук.

Добре си ни дошъл,

GiftLab лудите учени и откриватели

Свилен и Николай