Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!


Доставка за 1 ден!  
  • Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!
    Доставка за 1 ден!

Подарете Си Приключение и Споделете Вълнение: Нашите Книги с Предизвикателства

Пакет "книги" - Подари Преживяване

Всеки иска да направи своите специални моменти още по-вълнуващи и незабравими. Именно това се опитваме да постигнем с нашите книги с предизвикателства. Всъщност, те не са стандартни и обикновени книги, а съвсем нов и оригинален формат. Канят ви на пътешествия, изпълнени с нови приключения, забава и смел експериментаторски дух за още по-пълноценни отношения, забавление и създаване на спомени със семейството.

За Двойките: Предизвикателства в Името на Любовта

Всеки живот трябва да бъде изпълнен с любов, вълнение и приключения. Нашата книга с предизвикателства за двойки ви предоставя 40 занимателни задачи, които ще ви придвижат към по-сплотена връзка. С този нестандартен албум нещата стават още по-забавни от очакваното, благодарение на скреч полетата -  трябва да изтриете подказката, за да откриете какво ви очаква. След всяко изпълнено предизвикателство, можете да запазите свързаните с него специални моменти, като на определеното за това място поставите снимка, която ще превърне книгата в страхотен албум на вашия път към по-близка и пълноценна връзка.

В Леглото: Интимни Предизвикателства за Нощи, Заредени с Пламък

За да се радвате на още повече и по-горещи специални моменти, когато желанието и страстта владеят вас и партньора ви, предлагаме книгата с предизвикателства "В Леглото". Очакват ви 40 задачи с жокери. Тази книга ви насочва към нови измерения на удоволствието и близостта. На всяка страница, след като завършите предизвикателството, има място за снимка - спомен, който ще остане в сърцата ви завинаги. Уловете мига!

Семейни Приключения: Създавайте Спомени Заедно

Книгата с предизвикателства за семейства е пътешествие, което ще събере цялата фамилия и ще създаде незабравими спомени. Очакват ви 40 разнообразни предизвикателства, както и жокери, които дават насоки за следващата забавна задача. Дори след като сбъднете всички идеи, тази книга-албум ще съхранява историята на вашето семейство в кадри.

 

С нашите книги с предизвикателства, получавате много повече от просто книга - получавате толкова много специални моменти и спомени, които винаги ще са с вас. Разгледайте ги, изберете своята книга-албум и поемете на приключение днес!

Може ли използвам отстъпка при повече бройки?

Да, разбира се. При покупка на 3 или повече продукти, можете да използвате 20% отстъпка.

Споделете

Facebook
Twitter
LinkedIn

Вижте още

Оригинални и забавни подаръци за вашите близки

-10% отстъпка
при абонамент

Newsletter icon (1)

Новинарски бюлетин​

prefooter-delivery

Доставка до 24 часа.

Вземи 10% отстъпка при абонамент за бюлетина ни или 20% отстъпка при поръчка на 3 продукта.

prefooter-payment

Плати както ти е удобно - с наложен платеж, с карта или с банков превод.

Можеш да върнеш закупен продукт в срок до 14 дни без да посочваш причина.

prefooter-phone-icon

Обадете ни се

+359883470752

prefooter-mail-icon

Пишете ни

[email protected]

prefooter-thumb-icon

Последвайте ни

Количка