Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!


Доставка за 1 ден!  
 • Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!
  Доставка за 1 ден!

Забавен Календар на Предизвикателствата: Изненади за Всеки Ден

Календар на предизвикателствата за двойки

Всеки ден може да бъде по-вълнуващ, ако включите „Календара на Предизвикателствата“ в своя живот. Този уникален календар не ви предлага обикновени дати, а ви изненаждва с нови и забавни предизвикателства под всяка дата.

Как да се включите?

   1. Снабдете се с календара и действайте.

    1. Нови идеи всеки ден: Календаре, календаре, я кажи! Малко или голямо предизвикателство за днес ми готвиш ти? Очакват ви всякакви свежи идеи, създадени специално за да ви забавляват и мотивират.
    2. Скритите изненади: Част от предизвикателствата са скрити със скреч фолио, за да не знаете до последния момент, какво е заданието за деня. Смеете ли да отметнете всяко едно?
    3. Тематични седмици: За да ви предизвикаме да излезете от зоната си на комфорт и да откривате нови и нови неща в различни области, всеки месец ще ви предложи по една специална тематична седмица. 
    4. Разнообразие на теми: Има какво ли не – от физически активности до творчески проекти, забавни изкуства и дори гурме приключения. Всеки ще намери нещо, което му допада.
    5. Споделени приключения: Споделяйте постиженията си с приятели и семейството. Създайте общност, която заедно се смее и вдъхновява. Живейте по-забавно и пълноценно с помощта на този календар – безценен помощник в приключенията!

  Защо „Календар на Предизвикателствата“?

  Този календар ви предоставя възможността да изживеете всеки ден като приключение. Изпитва креативността, мотивацията и способността ви да се забавлявате. Освен това, е идеален начин да поддържате ежедневните задачи интересни и да се погрижите за своето душевно и физическо благополучие. 

   

  За тези, които обичат предизвикателствата и искат да направят всеки ден специален, „Календарът на Предизвикателствата“ е перфектният спътник. Включете се и вие в приключението и се подгответе за забавни изненади и нови предизвикателства, които ще направят живота ви още по-ярък и интересен.

   

  Споделете

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn

  Вижте още

  Оригинални и забавни подаръци за вашите близки

  -10% отстъпка
  при абонамент

  Newsletter icon (1)

  Новинарски бюлетин​

  prefooter-delivery

  Доставка до 24 часа.

  Вземи 10% отстъпка при абонамент за бюлетина ни или 20% отстъпка при поръчка на 3 продукта.

  prefooter-payment

  Плати както ти е удобно - с наложен платеж, с карта или с банков превод.

  Можеш да върнеш закупен продукт в срок до 14 дни без да посочваш причина.

  prefooter-phone-icon

  Обадете ни се

  +359883470752

  prefooter-mail-icon

  Пишете ни

  [email protected]

  prefooter-thumb-icon

  Последвайте ни

  Количка