Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!


Доставка за 1 ден!  
  • Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!
    Доставка за 1 ден!

Експлодиращата Кутия за Снимки: Уникален Подарък, Който Оживява Спомените

Избиране на Експлодиращата Кутия за Снимки: Уникален Подарък, Който Оживява Спомените

В живота ни има специални моменти, които искаме да запазим завинаги - моменти на щастие, любов и близост и незабравими емоции. Съхранете ги с  експлодиращата кутия за снимки на GiftLab. Тя е много повече от просто елегантна подаръчна кутия с панделка, а предлага уникален и креативен начин да споделите с вашите любими хора моменти и спомени.

Експлозия от Емоции

Представяте ли си, какво е да получиш подобен подарък? Развързваш панделката, в очакване на обичайния чифт чорапи или вратовръзка. Вътре обаче, се крие цял свят емоции. Разтваря се като същинско цвете, разкриващо на листенцата си страхотни снимки, съхранили най-топлите и важни моменти. Всеки кадър умилява и вълнува, а всички заедно, в комбинация с уникалното аранжиране и поднасяне на подаръка, са просто незабравим дар. Кажете "Обичам те и ценя всеки наш миг заедно" по този нестандартен, забавен и толкова личен начин.

По-Много От Просто Кутия

Експлодиращата кутия на GiftLab е в стилен черен цвят и има размер 35 на 35 см, когато е в затворено състояние. Местата за снимки са общо 30, за да имате достатъчно място да създадете наистина уникален албум на спомените по ваш вкус. Изберете снимките, които искате да включите - моменти с любимите хора, специални събития и изключителни пътувания. Всеки кадър ще е върне спомените и ще вдъхнови.

Индивидуалност и Интимност

Само вие решавате как да аранжирате снимките си в кутията - хронологично, по тема, място или по друг начин. Изберете най-доброто решение, за да предизвикате най-голямо въздействие върху емоциите на специалния човек, когото ще зарадвате. Ако това е любимият/ любимата ви, можете да добавите и по-интимни снимки, запазени само за вас двамата. 

С експлодиращата кутия за снимки на GiftLab получавате уникален пазител на вашите спомени, който за секунди се разгръща и ви връща към специалните моменти в живота ви. Подарете усмивки и радост с този перфектен за всеки повод подарък, който говори повече от всички диаманти на света и изразява вашите чувства с несравним стил и оригиналност. Върнете спомените и създайте уникални моменти с тази невероятна експлодираща кутия.

Споделете

Facebook
Twitter
LinkedIn

Вижте още

Оригинални и забавни подаръци за вашите близки

-10% отстъпка
при абонамент

Newsletter icon (1)

Новинарски бюлетин​

prefooter-delivery

Доставка до 24 часа.

Вземи 10% отстъпка при абонамент за бюлетина ни или 20% отстъпка при поръчка на 3 продукта.

prefooter-payment

Плати както ти е удобно - с наложен платеж, с карта или с банков превод.

Можеш да върнеш закупен продукт в срок до 14 дни без да посочваш причина.

prefooter-phone-icon

Обадете ни се

+359883470752

prefooter-mail-icon

Пишете ни

[email protected]

prefooter-thumb-icon

Последвайте ни

Количка