Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!


Доставка за 1 ден!  
  • Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!
    Доставка за 1 ден!

Блог

Да опознаем по-добре половинката си с игри с карти. Защо да изберем карти с въпроси за двойки от GiftLab?

Да опознаем по-добре половинката си с игри с карти. Защо да изберем карти с въпроси за двойки от GiftLab?

Разходки, вечери с вкусна храна и добро вино, гледане на филми, има толкова много неща, които можете да правите заедно с партньора си. Сред тях, са и игрите с карти. Освен стандартните предложения, има и страхотни авторски тестета със специален вид игра на карти, създадени за да се опознаете още по-добре и да си изкарате отлично заедно и в леглото, и извън него. Трябва само да намерите подходящото тесте карти.

Игрите на карти с въпроси за двойки са идеален начин и семействата с дългогодишен стаж, и младите двойки да се (пре)открият и да прекарат купища интересно време заедно. Забравете за стандартните клиширани предложения, ние от Лаборатория за подаръци сме създали съвсем нови начини, да споделите моменти и емоции. 

Нашите специални GiftLab карти с въпроси за двойки са няколко различни вида и канят да откриете този, който най-добре пасва на вас и предпочитанията ви. Това, което ги обединява е, че всички са много интересни, креативни, висококачествени са, консултирани са с психолози и освен това, са тествани с целеви групи, споделили оценка от 5 от 5 звезди. Е как да не ги разгледате и вие? Чакат ви тук и са покана да разберете и опознаете партньора си още по-добре!

Защо е важно да познаваме добре половинката си?

Малко излишен въпрос, биха казали повечето. Но, замисляли ли сте се колко реално знаете за човека до вас? Спрели ли сте на основните неща като любимо цвете, ядене, марка маратонки и обичайни навици, или търсите нови и нови нюанси, растете заедно, полагате непрестанни усилия да сте в крак с версията на човека, който партньорът ви е днес? Всеки се променя непрестанно и добрата комуникация е ключова за здравата и пълноценна връзка с партньора. Нашите оригинални интересни карти за игра са ваш помощник в опознаването на партньора ден след ден. Можете да играете докато пътувате, вечер след работа, на почивка, докато заедно отпивате ароматно кафе с гледка към Родопите пред вас. Мястото избирате вие, интересната игра с карти за двама от нас.

Опознаване с помощта на карти

Защо този подход с интересни карти за игра работи? Много просто, всяка карта съдържа формулиран с помощта на психолози въпроси. Те са подбрани след проучване какво вълнува всеки от двойката и какво би искал още да знае за другия. Погрижили сме се, питанията да са интересни, окуражаващи към споделяне, прекарване на ценно време заедно, формиране на дълбока интеракция и още по-близко и дълбоко общуване. Пътят към изграждането на още по-здрава и устойчива връзка е във ваши ръце с полезен помощник като много специално тесте карти с въпроси, създадени за да ви подкрепят към заздравяване на отношенията и откриване на нови пластове в партньора. Търсите пълноценна заедност? Нашите карти с въпроси за двойки ще ви помогнат да я откриете по-лесно. Те, освен това, държат скуката далеч и от ежедневието, и от леглото. Какво по-добро от това?

Карти за игра с въпроси

Нашите интересни карти за игра, нашите игри с карти, досега ви казвахме само това, без уточнения. Какво все пак ви предлагаме? Споделяме веднага. Имаме две страхотни специални тестета, без да обещаваме, че ще останат само толкова. Освен, че подготвяме още, сме отворени и към вашите идеи какви още интересни карти с въпроси за двойки бихте искали да ви предложим. За момента, очакват ви GiftLab: карти Сподели ми с въпроси „в леглото“ и карти Сподели ми с Въпроси за двойки. Повече за тях, разказваме надолу.

Карти с предизвикателства за двойки

В стилната кутия ви очакват сто карти, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви подтикнат да разкриете нови свои страни, приближавайки се още повече до човека до вас. Идеални са за дните, когато искате повече от него или нея като познание и осъзнаване пълната красота, качества, душевност на човека до вас. Привидно в малък и елегантен формат, тази страхотна игра с карти за двама е много силен и ефективен начин да се преоткривате, всеки ден. Изградете по-хармонични отношения, укрепете обичта си и връзката си и живейте в радост, като просто полагате непрестанни усилия да сте „в час“ и „крак“ с другия. Така можете да се подкрепяте, да растете по-ефективно като хора, да туширате слабостите си и да градите нови силни страни с помощта на другия.

Карти за разнообразяване в леглото

В тази кутия ви очакват отново 100 въпроса – предизвикателства, с които да тръгнете на пътешествие из скритите си желания и да нажежите градусите на тръпката помежду ви. Тези пиперливи карти с пикантни въпроси ще ви извадят от комфортните зони, ще ви поканят на пътешествие и още по-близко опознаване на другия и неговите желания, за да сбъднете заедно всичко, за което мечтаете, но не сте посмели да заявите на глас. Разкрийте тайните си блянове с помощта на картите с въпроси за в леглото на Лаборатория за подаръци. Ще бъде горещо, интересно и ще ви сближи повече от всякога. Всяка връзка има нужда не от искрици и вялост, а от огън и само от вас зависи, да го разпалите още по-добре. Нашите игри с карти са идеален подарък и за семейства с дългогодишен стаж, и за млади влюбени гълъбчета. 

Защо да изберем карти с въпроси за двойки от GiftLab?

Нашите карти с въпроси са специално създадени да ви помогнат да сте по-открити и честни един с друг. Компактни, елегантни, изработени от качествени материали, те могат да са навсякъде с вас и са отличен подарък и за двойки и семейства край вас. Разгледайте и изберете кое тесте карти е най-подходящо за вас. Защо не и двете?

Интересни предизвикателства

100 карти са доволно голяма бройка. Ако имате двете тестета – двеста карти. Над половин година можете всеки ден да теглите по една нова карта от колодата и да се гмурнете в посоченото предизвикателство. От вас смелостта да напуснете удобния обичаен уют, от нас – картите с въпроси за двойки.

Създадени с мисъл за вас

Гарантираме ви интересни въпроси, консултирани с психотерапевти и многобройни двойки, идеи за разнообразно прекарване в леглото и извън него, лесни и едновременно с това много смислени питания, с които да поканите другия да сподели. Помогнете си един на друг да се отърсите от ежедневието и да направите крачка напред с помощта на нещо толкова малко и достъпно, като нашите игри с карти, създадени специално за вас.

Помислено е за всичко

Предлагаме ви уникални тестета с по 100 карти, всеки въпрос е обмислен задълбочено, страхотни материали, които ви гарантират дългогодишна употреба, решение за сближаване, което ще ви държи ангажирани часове и дни – у дома, когато пътувате, разхождате се и където още си поискате. Укрепете взаимоотношенията и изградете по-здрава и пълноценна връзка с човека до себе си. Карти с въпроси за двойки GiftLab ви очакват!

 

Споделете

Facebook
Twitter
LinkedIn

Вижте още

Оригинални и забавни подаръци за вашите близки

-10% отстъпка
при абонамент

Newsletter icon (1)

Новинарски бюлетин​

prefooter-delivery

Доставка до 24 часа.

Вземи 10% отстъпка при абонамент за бюлетина ни или 20% отстъпка при поръчка на 3 продукта.

prefooter-payment

Плати както ти е удобно - с наложен платеж, с карта или с банков превод.

Можеш да върнеш закупен продукт в срок до 14 дни без да посочваш причина.

prefooter-phone-icon

Обадете ни се

+359883470752

prefooter-mail-icon

Пишете ни

[email protected]

prefooter-thumb-icon

Последвайте ни

Количка