Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!


Доставка за 1 ден!  
  • Магията на трите! Избери 3 продукта и получи невероятна отстъпка!
    Доставка за 1 ден!

Блог

6 идеи за Коледни подаръци за колеги. Как да направим оригинален подарък?

6 идеи за коледни подаръци за колеги Как да направим оригинален подарък

Защо да изберем забавен подарък?

Подаръците в офиса не само създават коледно настроение, но и укрепват екипната работа и подчертават позитивните моменти в работната обстановка. Забавните подаръци са прекрасен начин да изразите благосклонност и да направите колегите си по-щастливи. Те създават уникален опит, който може да се сподели и остане в паметта дълго след празниците.

6 идеи за коледни подаръци за колеги

Календар с 365 предизвикателства

За един годишен дозапис с усмивки и разнообразие, подарете на колегите си календар с 365 предизвикателства. Всеки ден отново ще бъде пълен с нова забава и интересни предизвикателства, които ще обединят екипа и ще предизвикат креативността на всеки.

Мърч на любим филм или музикална група

Изберете персонализиран подарък, свързан с интересите на вашия колега. Мърч от любимия му филм или музикална група е стилен и личен подарък, който ще покаже, че сте обърнали внимание на неговите предпочитания.

Книга-албум с предизвикателства

Създайте албум с предизвикателства, в който колегите могат да запишат забавни моменти и да съхраният спомени от общите им изживявания. Този оригинален подарък не само ще бъде забавен, но и ще запази стойностни моменти от работната среда.

Парти игра със забавни въпроси

Парти играта със забавни въпроси е отличен начин да създадете разнообразие в коледната обстановка. Този подарък ще позволи на колегите ви да се забавляват и да се наслаждават на обществените моменти в офиса.

Подаръчен ваучер за преживяване

Дарете на колегите си възможността да прекарат приключенско време с подаръчен ваучер за преживяване. Това може да бъде ден в спа, водна походка, курс по готвене или друго преживяване, което ще ги разнообрази и ще подчертае вашата грижа за тях.

Час за масаж

Коледните празници са време за релакс и отпуск, затова подарете на колегите си час за масаж. Този подарък е перфектен начин да изразите благосклонност и да помогнете на всеки да се наслади на заслужен отдих след напрегнатия работен период.

Направете коледна изненада в офиса

Създайте коледна обстановка в офиса, като подредите подаръците на елхата или ги раздадете по време на коледната вечеря. Този малък жест ще подчертае духа на общност и приятелство сред колегите и ще направи работната обстановка по-приятна и забавна.

Споделете

Facebook
Twitter
LinkedIn

Вижте още

Оригинални и забавни подаръци за вашите близки

-10% отстъпка
при абонамент

Newsletter icon (1)

Новинарски бюлетин​

prefooter-delivery

Доставка до 24 часа.

Вземи 10% отстъпка при абонамент за бюлетина ни или 20% отстъпка при поръчка на 3 продукта.

prefooter-payment

Плати както ти е удобно - с наложен платеж, с карта или с банков превод.

Можеш да върнеш закупен продукт в срок до 14 дни без да посочваш причина.

prefooter-phone-icon

Обадете ни се

+359883470752

prefooter-mail-icon

Пишете ни

[email protected]

prefooter-thumb-icon

Последвайте ни

Количка